nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Opnames Klaas Prins

Op 28 augustus worden er in Theater de Speeldoos Baarn opnames voor BNNVARA gemaakt van de theatervoorstelling “Maar nog niet helemaal” van Klaas Prins.

‘Be the best version of yourself’. Dat las cabaretier Klaas Prins op een bordje in de Action. Klaas raakte ge├»rriteerd: hoe kan het dat zelfs op een plek waar niks de beste versie van iets is, er nog steeds van je wordt verwacht beter te zijn dan jezelf? Ge├»ntrigeerd door dit bordje ging hij op zoek: kan je de beste versie van jezelf worden? In zijn voorstelling Maar Nog Niet Helemaal vraagt de jonge cabaretier zich af waarom mensen doen wat ze doen en zoekt hij met scherpe grappen en originele liedjes naar de ultieme manier om alles er uit te halen wat er in zit.

Klaas Prins verrast je met zijn energieke humor en absurde wendingen. Hij is ontwapenend, muzikaal en verhalend, maar blijft altijd onvoorspelbaar. Klaas won de publieksprijs van het Leeuwarder Cabaret Festival, schrijft voor tv programma’s als Beste Kijkers en de Quickest Quiz en was te zien bij Hufterproef en als presentator bij Humor TV.

De kaartverkoop voor vrienden van Theater de Speeldoos start op 5 juli, reguliere kaarten op 8 juli.

Meer info en tickts:
www.speeldoosbaarn.nl

Categorie: Divers | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...