nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Karin Bloemen, Jacques Brel, Paul de Leeuw

Karin Bloemen heeft het muzikale sprookje van ‘De Goudboom’ van Michelle Sweegers ingesproken. Hey verhaal gaat over Giel en zijn vader die het bos proberen te redden. Het boek en de luister CD, met muzikale begeleiding van Sweegers op harp, kunnen besteld worden via onderstaande link:
www.michellesweegers.nl

Nadat hij eerder al een petitie opstartte om een straat in Oostende naar Jacques Brel te vernoemd te krijgen (wat niet gelukt is), richt Luk Ferdinand zich nu op Gent (BE). Hij wil meer respect voor de Belgische chansonnier – in Brussel en Wallonië zijn er immers wel straten en pleinen naar Brel vernoemd, in Vlaanderen niet. De burgemeester van Gent heeft laten weten na te denken over het voorstel voor een Jacques Brel straat in Gent.

Paul de Leeuw zal het nieuwe seizoen van Ranking The Stars niet meer presenteren – zijn plaats wordt ingenomen door Eddy Zoëy. Vorig jaar september gingen RTL en De Leeuw, op initiatief van de Leeuw, uit elkaar, maar ze bleven wel op projectbasis met elkaar samenwerken. Voor Ranking The Stars koos RTL echter een nieuwe presentator.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...