nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Baanwielrennen: Helden van Heerschop

Vanavond kan je op Eurosport 1 kijken naar de documentaire ‘Baanwielrennen: Helden van Heerschop’.

Peter Heerschop heeft de afgelopen maanden de Nederlandse Loterij Baanselectie gevolgd in voorbereiding op de Olympische Spelen in Tokyo. Hij vraagt zich af wat er nodig is om zo hard te kunnen fietsen en wat je ervoor moet doen én laten.

Met die vragen duikt Peter Heerschop in deze documentaire in de wereld van het baanwielrennen op een manier zoals alleen hij dat kan.

‘Baanwielrennen: Helden van Heerschop’. gaat op dinsdag 6 juli om 18.30 uur in première op Eurosport 1. De documentaire is later nog te zien op dezelfde zender op 7 juli (11.55 uur), 9 juli (20.45 uur) en op 13, 15 en 17 juli na de Tour de France, iets na de klok van 18.00 uur.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...