www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Mo Hersi maakt serie over de eerste topsportklas van Echnaton

25 jaar geleden startte de eerste topsportklas op het Echnaton in Almere. In die klas zat ook Mo Hersi. Hij voetbalde onder meer bij Ajax en Zwarte Schapen, de voorganger van Almere City FC. Profvoetballer is hij nooit geworden, maar hebben zijn klasgenoten van destijds de top wel bereikt? Zo nee, waar ging het mis? En wat zijn hun mooiste herinneringen aan de topsportklas? Mo zocht er een aantal op.

Hersi gaat voor deze reeks van 10 afleveringen met enkele van zijn vroegere klasgenoten in gesprek over hun leven na het Echnaton. Ook gaat hij terug naar de Almeerse school, waar hij met zijn oud-mentor Hans Breuring en met de bedenker van de topsportklas René Maertens spreekt.

Terug naar de topsportklas is sinds deze week elke werkdag rond 17.00 bij Omroep Flevoland op tv, website, app en YouTube. De eerste twee afleveringen staan ondertussen al online.

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...