nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Afstudeerders Koningstheateracademie, Academie voor Theater en Dans

Aan het eind van dit theaterseizoen zijn de volgende studenten afgestudeerd aan de Koningstheateracademie in Den Bosch: Jasmijn van Arkel, Jasmijn Wagenaar, Thomas Klinkenberg, Wouter van de Waterbeemd, Marjon Maasbommel, Aren Scholte, Lex van Wieren, Judith Adema.

En afgestudeerd aan de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam (voorheen Theaterschool), discipline Toneel en Kleinkunst: Fjodor Jozefzoon, Gijs Blom, Gijs De Corte, Isabelle Kafando, Jatou Sumbunu, Karel Konings, Laura Bakker, Marlijn van der Veen, Nancy Masaba, Ntianu Stuger, Ronald Kalter, Roos Dickmann, Sebastiaan de Bie, Simone Peters, Teunie de Brouwer, Thor Louwerens, Valerie Pos.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.