www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Nederland op film met Wim Daniëls

Vanaf vandaag kan je op NPO2 kijken naar Nederland op film, gepresenteerd door Wim Daniëls.

Het wordt een unieke documentaireserie over Nederland, gemaakt met duizenden uren filmmateriaal van Nederlanders uit het gehele land. Nederland op film is een serie die niet alleen gaat over Nederland en hoe dat veranderde: de serie is ook gemaakt dóór Nederland. Makers en mensen die voorkomen op de films komen aan het woord. Elke aflevering heeft een nieuw thema. Bij elkaar vormt de serie een bijzonder geschiedkundig document over het ‘gewone’ leven van onszelf, onze ouders en grootouders.

Nederland op film wordt uitgezonden op NPO2 om 19.55 uur.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...