www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Alleen op een eiland met Hans Dorrestijn

Vanaf vanavond kan je om 22.10 uur op NPO2 kijken naar Alleen op een eiland met Hans Dorrestijn.

Dorrestijn verblijft zes weken op een Waddeneiland. Slechts omringd door mantelmeeuwen, een enkele kiekendief, zand en heel veel wind, overpeinst hij zijn 80-jarige bestaan. Terwijl Dorrestijn geniet van de natuur, vreest hij voor het alleen zijn. En als het hem echt te veel wordt, nodigt hij een gast uit. Iemand die hij wel weer eens wil spreken of een vakgenoot die hij altijd al had willen ontmoeten. Oude en potentiële vrienden bezoeken zijn vogelhutje op het duin.

De gasten, die Dorrestijn in zijn vogelhutje in de duinen zullen bezoeken, zijn Dieuwertje Blok, Harry Sacksioni, Stella Bergsma, Roue Verveer, Lies Visschedijk en Paul Haenen.

Aan de serie Alleen op een Eiland is ook een zesdelige podcast gekoppeld, waarin Dorrestijn verslag doet van zijn gemoedstoestand tijdens de opnames van het gelijknamige televisieprogramma. Hij voert hier open en ongenuanceerde gesprekken over met eindredacteur Annette Bakker. Van stress op de dag voor vertrek en de ontberingen op het Waddeneiland, tot de vogels en gasten die hem een bezoek brengen. Ook haalt hij anekdotes op én draagt hij voor uit het werk van Wolkers en Bomans. Iedere dinsdag komt een nieuwe aflevering online.

Categorie: Op tv | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...