nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Els De Schepper geeft masterclass

Ben je dol op theater en heb je er altijd al van gedroomd om een keer mee te spelen in een superleuke voorstelling? Schrijf je dan hier in voor de drie uur durende masterclass van én met Els De Schepper en krijg de kneepjes van het vak aangereikt door deze virtuoze theaterdiva.

Als kers op de taart speel je mee in één (of meerdere) voorstellingen van De Schepper.

Ervaring of leeftijd spelen geen rol.

Na inschrijving en betaling krijg je een link naar een vragenlijst. Op basis hiervan wordt bepaald indien je geselecteerd bent of niet. Indien je niet geselecteerd bent, wordt de masterclass integraal terugbetaald.

Meer info en data:
www.elsdeschepper.com

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...