www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

‘Verklapt’ met o.a. Bert Gabriëls en Nigel Williams

Na een jaartje afwezigheid door corona komen de krant Gazet van Antwerpen en RTV/TV-PLUS deze zomer opnieuw met ‘Verklapt’. Dit is een reeks boeiende zomervertellingen op dinsdagavond in juli en augustus. ‘Verklapt’ vindt plaats op een mooie openluchtlocatie in telkens een andere gemeente in de provincie Antwerpen. Bij slecht weer wordt de voorstelling afgelast.

Verschillende comedians werken hier aan mee en zullen zo’n avond voor hun rekening nemen. Zo kan je gaan kijken naar: Piv Huvluv (20 juli, ’t Kristalijn-Sibelco Mol), Bert Gabriëls (27 juli, De Brouwerij Ravels), Johnny Trash (3 augustus, St. Michielsdomein St Kathelijne Waver), Raf Coppens (10 augustus, De Lilse Bergen Lille), Jeron Dewulf (17 augustus, Park Gemeentehuis Westerlo) en Nigel Williams (24 augustus, Open Schuren Kolonie Merksplas).

Toegang en biertje zijn gratis, maar bezoekers moeten wel hun eigen stoeltje meebrengen. Ook is reserveren en een mondmasker verplicht i.v.m. corona.

Meer info:
www.verklapt.be

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...