nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Video: Dorine Wiersma, Mylou Frencken

Je kan het als je maar wilt, de aanhouder wint, opgeven is geen optie, ga door tot het gaatje. Na een periode van tegenslag en thuiszitten horen cabaretières Mylou Frencken en Dorine Wiersma voortdurend dat je moet aanpakken, doorzetten en volhouden.

Tijd voor een relaxt tegengeluid, dacht het duo, en het dook de studio in om de single LAAT GAAN op te nemen. Deze vrolijke zomersingle is de opmaat voor de CD WAAGSTUKKEN die op 1 November verschijnt. Van de in maart 2019 gestaakte theatertour worden komend najaar nog enkele voorstellingen gespeeld.

Kijk voor de actuele speellijst op www.dorinewiersma.nl of www.myloufrencken.nl

Categorie: Video | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.