www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Kiki Schippers

Vanavond kan je op NPO3 kijken naar de tv-registratie van de theatervoorstelling Kiki Schippers met band.

Kiki Schippers met band betekent vuurwerk. Vanuit een, door corona, leeg Stadstheater in Zoetermeer, speelt ze vurige en kwetsbare Nederlandstalige liedjes. Met hulp van vier fantastische muzikanten (uit o.a. Tangarine, Kovacs, Spring Awakening) en een vleugje Noord- én Zuid-Amerikaanse folkore bezingt ze dictators, papegaaien en een portie onvergetelijke liefdes. Ze trakteert op een kwetsbaar, fel en meeslepend theaterconcert vol klinkende gitaren en een flinke dosis zelfspot.

Kiki Schippers met band wordt uitgezonden op NPO3 om 22.55 uur.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...