nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Freek de Jonge, Begijn Le Bleu, Erhan Demirci

Freek de Jonge is een van de BN’ers, die mee zal doen aan 2 voor 12. Omdat de quiz 50 jaar bestaat, komen er vijf jubileumafleveringen met bekende Nederlanders. De uitzendingen zijn in de week van 30 augustus op NPO2 te zien.

Begijn Le Bleu gaat voorlopig een punt achter comedy zetten, zo laat hij weten in Het Belang van Limburg. Le Bleu wil zich meer gaan toeleggen op zijn passie voor vogelkijken. Dit seizoen zal hij wel nog in de theaters staan met ‘Zeg Dat Nog Eens Een Keer’, een soort The Best of Begijn, oftewel een samenvatting van goede oude verhalen uit zijn drie voorgaande shows.

Erhan Demirci zal acteren in het vijfde seizoen van het komische sketchprogramma “Loslopend wild”. Het nieuwe seizoen is vanaf 31 augustus te zien op de Vlaamse zender Eén.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...