nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Video: Wat voor sfeer zou er zijn in de zaal?

Wat voor sfeer zou er zijn in de zaal? Dat vragen alle cabaretiers van Nederland zich af. Tijdens de coronaperiode hebben ze niet stilgezeten en zijn ze iets compleet anders gaan doen. Fietsen maken, bloemen verkopen of poffertjes bakken; onze cabaretiers draaien hun hand er niet voor om. Maar hoe is het eigenlijk in De Kleine Komedie, die vanaf september weer opengaat voor publiek en bespelers? En in al die andere theaters?

Een pastiche op de bekende klassieker Wat voor weer zou het zijn in Den Haag? van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink. De nieuwe tekst is geschreven door Arjen Lubach, Edo Schoonbeek en Diederik Smit. Met Yentl en de Boer, Alex Ploeg, Van der Laan en Woe, Peter Pannekoek, Henry van Loon, Karin Bloemen, Stefano Keizers, Sanne Wallis de Vries, Roue Verveer, Arjen Lubach, Dolf Jansen.

Geproduceerd door De Kleine Komedie in Amsterdam. Heb je door dit lied zin gekregen om weer naar de Komedie te gaan? Ga snel naar dekleinekomedie.nl/agenda om kaarten voor het nieuwe seizoen te kopen.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.