www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Aangepaste voorwaarden 30 jaar Annie MG Schmidtprijs

Vorige maand heeft het Amsterdams Kleinkunst Festival de inschrijving geopend voor componisten en tekstschrijvers om – ter gelegenheid van 30 jaar Annie MG Schmidtprijs – een nieuw lied te maken dat geïnspireerd is op het werk van Annie M.G. Schmidt.

Er zijn wijzigingen in de voorwaarden omtrent de tekst- en compositieopdracht 30 jaar Annie M.G. Schmidtprijs. Lees deze voorwaarden goed door en stuur je idee in. Dit kan nog tot en met 1 september 2021. Is je idee al ingezonden, dan ontvang je van de organisatie een aparte mail hierover.

– Er is een wijziging in de voorwaarde. Het lied wordt niet meer uitgevoerd in het DeLaMar Theater op 27 of 28 maart 2022, maar dient professioneel te worden opgenomen in een geluidsstudio. Het eindresultaat wordt gedeeld op een speciaal daarvoor ingerichte Spotify lijst en wordt gepromoot bij verschillende radio en tv stations.
– Voor het professioneel opnemen van het lied wordt een maximum bedrag van €3.000,- per lied gereserveerd. Er dient een gespecificeerde begroting toegevoegd te worden. Als richtlijn hanteren we de volgende bedragen: huur studio inclusief techniek €600,- excl btw per dag, inhuur muzikanten en zangers €250,- excl btw per dag, inhuur producer (pre-productie, opname, mix eind eindmix) €1250,- excl btw.
– De opnames dienen eind januari 2022 voltooid te zijn, waarna in aanloop naar 30 jaar Annie M.G. Schmidtprijs de promotie wordt gestart.
– Het is mogelijk je idee voor een lied in te sturen t/m woensdag 1 september 2021. Dat kan via https://www.amsterdamskleinkunstfestival.nl/30-jaar-annie-m-g-schmidtprijs/.
– De jury selecteert op basis van alle inzendingen de beste ideeën, waarna de tekst- en compositieopdracht wordt verstrekt. Na het verstrekken van de opdracht kunnen de tekstschrijver en componist aan de slag.

Directeur Amsterdams Kleinkunst Festival

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.