nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Gutmensch Scheurkalender 2022

Op 3 september verschijnt de Gutmensch Scheurkalender 2022. Onder redactie van Linda Polman, Saskia Kunst en Saskia Pfaeltzer willen de makers het maatschappelijke debat over asiel, migratie, vluchtelingen en extreem-rechts een beetje bijsturen, de fatsoenlijke kant op.

De Gutmensch Scheurkalender editie 2021 werd door NRC uitgeroepen tot een van de drie ‘leukste scheurkalenders van het jaar’. Vandaar dat een editie 2022 niet kon uitblijven. Voor Nederlanders en Vlamingen die het niet altijd zeker weten: deugen asielzoekers, of is het beter voor Europa’s veiligheid om ze te laten verdrinken op de Middellandse Zee?

De scheurkalender biedt advies, houvast, argumenten, achtergronden en grappen van journalisten, schrijvers, cabaretiers, cartoonisten en fotografen, zodat gebruikers het debat over asiel, migratie en verrechtsing elke dag weer fris aankunnen.

Met bijdragen van o.a. Paulien Cornelisse, Bram Vermeulen, Erik van Muiswinkel, Justus van Oel, Dolf Jansen en Vincent Bijlo.

De Gutmensch Scheurkalender 2022 wordt uitgebracht door Uitgeverij Jurgen Maas.
Gutmensch Scheurkalender 2022

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...