nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Exclusieve Open BAC op 5 oktober met Brigitte Kaandorp

De Open BAC begint het nieuwe seizoen op 5 oktober, wederom vanuit het TOBACCO Theater aan de Nes 75 in Amsterdam.

De organisatie blijft een podium bieden aan nieuwe liedjes, nieuwe teksten en nieuw talent. Afgelopen seizoen kon er niet, of hooguit voor 30 man gespeeld worden. Dat kostte natuurlijk een hoop geld. Maar ze zijn door gegaan. Omdat Open BAC het belangrijk vindt dat nieuw materiaal en nieuwe spelers de ruimte krijgen. Ook in coronatijd.

Maar nu staan ze weer te springen om terug te gaan naar het oude normaal. Bezoekers kunnen dit mogelijk maken door nu al een kaartje te kopen voor de exclusieve Open BAC, waarmee het nieuwe seizoen op 5 oktober met een knal zal starten. Want ook Brigitte Kaandorp, de koningin van het Nederlandse cabaret, draagt de Open BAC een warm hart toe. Zij komt jou een speciale avond bezorgen. Een Open BAC die je nooit meer vergeet.

Naast Kaandorp komen ook Raoul Heertje, Ronald Snijders, Janneke de Bijl, Roel C. Verburg en Johan Hoogeboom langs.

Tickets voor deze Open Bac kosten 50 euro. Dat is (veel) meer dan normaal, maar daarmee zorg je ervoor dat er komend seizoen gegarandeerd door gespeeld kan worden. En wat is nu 50 euro voor de mooiste Open Bac die je ooit meemaakte? De avond waarop alles weer door kan gaan.

Meer info en tickets:
www.openbac.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...