nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: ‘Is er een dokter in de zaal?’ met Philippe Geubels

Vanaf vanavond zendt de Vlaamse zender Eén het nieuwe seizoen uit van ‘Is er een dokter in de zaal?’, de humoristische quiz waarin presentator Philippe Geubels samen met vier bekende panelgasten op zoek gaat naar antwoorden over wat gezond is en wat niet. Als rasechte hypochonder is Geubels een wandelende medische encyclopedie. Zo zou hij de bijsluiter van paracetamol zelfs volledig van buiten kennen. En voor wie het zich afvraagt: er is ook een echte dokter in de zaal, die Geubels zal bijstaan en erover waakt dat er geen fabeltjes worden verteld.

In deze quiz gaat Geubels samen met vier bekende panelleden in diverse rondes op zoek naar antwoorden op allerlei gezondheidsvragen, serieuze en luchtige. Philippe en zijn gasten zullen zich buigen over alles wat met gezondheid te maken heeft, van nieuwe medicijnen tot vergeten groenten. Onwaarschijnlijke studies die de afgelopen jaren zijn uitgevoerd, worden er tegen het licht gehouden en daarnaast komen ook medische nieuwigheden aan bod en duikt de quiz in de medische geschiedenis.

‘Is er een dokter in de zaal?’ wordt iedere donderdag uitgezonden op Eén om 20.40 uur.

In deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen zijn Alex Agnew, Jeroen Meus, Gert Verhulst en Marie Verhulst te gast. Later zetelen ook nog o.a. Amelie Albrecht, Erhan Demirci, Adriaan Van Den Hoof en Jeroen Verdick in het panel.

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...