nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Inschrijving Comedy Talent Award geopend

De inschrijving voor de Comedy Talent Award 2022 is geopend. Dit is een stand-up comedywedstrijd waar talentvolle grappenmakers uit Nederland en België worden ontdekt en actief worden geholpen om door te breken naar het professionele circuit. Het doel is een plekje te winnen op het Utrecht International Comedy Festival in 2022.

Talentvolle deelnemers worden vanaf de halve finales actief geholpen met beter worden door bijvoorbeeld workshops en masterclasses met professionele comedians. Tijdens maar ook na de Comedy Talent Award worden deze comedytalenten geholpen: zo krijgen ze professionele optredens en coaching aangeboden door het Comedyhuis in Utrecht.

De audities vinden plaats in oktober, november en december. De kwartfinales zijn op 10, 17 en 24 januari in Comedyhuis Club, de halve finales op 16 en 17 februari in Stadsschouwburg Utrecht. De finale vindt plaats op 24 februari in TivoliVredenburg.

Eerdere winnaars waren o.a. Stefan Hendrikx (juryprijs 2018), Marc van Gestel (publieksprijs 2018), Vincent Voeten (juryprijs 2017) en Thjum Arts (publieksprijs 2017).

Inschrijven kan via onderstaande link:
www.comedytalentaward.nl

Categorie: Prijzenfestival | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...