nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Herman Finkers, Jan Rot, Karin Bloemen

Herman Finkers is genomineerd voor de Zilveren Krulstaart in de categorie beste scenario voor een film en dit voor zijn scenario van de film De Beentjes van Sint Hildegard. De uitreiking is 25 september tijdens het Nederlands Filmfestival in Utrecht.

Jan Rot wordt vanaf volgende week zaterdag de nieuwe columnist van het weekendmagazine Mezza van AD.

We schreven al eerder dat de autobiografie ‘Mijn ware verhaal’ van Karin Bloemen bewerkt wordt tot de theatervoorstelling “In het licht”. In deze autobiografie vertelt Bloemen voor het eerst het aangrijpende verhaal van haar jeugd, die getekend is door misbruik, mishandeling en angst. Ondertussen werd bekend gemaakt dat actrice Lisse Knaapen deze solovoorstelling gaat vertolken. De voorstelling zal van februari 2022 t.e.m. juni 2022 in de theaters te zien zijn. Ellen ten Damme schreef de muziek.
Eerdere berichtgeving:
Autobiografie Karin Bloemen wordt een theatervoorstelling

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...