www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedy Café Utrecht opent de deuren

We schreven al eerder dat Comedy Café Amsterdam gaat uitbreiden met een tweede vestiging in Utrecht: deze maand opent Comedy Café in Utrecht in een oude werfkelder op de Oude Gracht. De club is samenwerking van Bob Maclaren van Comedy Café Amsterdam met Arjan Kleton en Huibert Jan van Roest van Grappige Zaken.

Comedy Café Utrecht zal gaan bestaan uit 2 gedeeltes met boven de werfkelder zat jarenlang Grieks restaurant Rhodos en daar komt een horeca-gedeelte vol beleving, waar gasten voorafgaand aan de comedyshows een hapje kunnen eten of genieten van high-class cocktails in de cocktailbar.

Op donderdag 9 september is er de eerste show, Try Out Thursday, met MC Arjan Kleton, Dave Felida, Vincent Geers, Meeuw Roovers, Ruud Smulders, Oscar Arnold, Esther van der Voort, Davey Turnhout en Sjoerd Janssen. Op vrijdag 10 september is er Masters of Comedy met MC Jeffrey Spalburg, Riza Tisserand, Wouter Monden en Harry Glotzbach. Zaterdag 11 september zijn er twee shows: Cocktails & Comedy (18.00 uur) met MC Arjan Kleton, comedian Sjoerd Janssen, Arie Engel Koomen en Roel C. Verburg en Masters of Comedy (20.30 uur) met MC Arie Koomen, Arjan Kleton, Ronald Smink en Roel C. Verburg.

Meer info en tickets (selecteren op Utrecht):
www.comedycafe.nl/agenda

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...