nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Koot en Bie Waterlandroute-app

Van Kooten en De Bie-liefhebbers kunnen opname-locaties in de regio Purmerend/Beemster bezoeken. Regelmatig werden daar scenes opgenomen omdat Kees van Kooten daar destijds woonde. Richard Groothuizen Рdie eerder de Koot & Bie Encyclopedie publiceerde Рen Cees de Groot uit Purmerend hebben een audiogids gemaakt met de Koot & Bie Waterlandroute. Een tour met informatie en video’s, die werkt met de izi.TRAVEL App.

Een en ander is ook via de website zelf te raadplegen, maar het is natuurlijk leuker om er met de fiets langs te gaan. Dan krijg je een filmpje te zien met Van Kooten en De Bie als je op de plek bent aangekomen.

Download de app en de audiogids via:
izi.travel

Categorie: Elders op het web | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.