www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Belgische Improvisatie Liga organiseert cursus eerste jaar improvisatietechnieken

De Belgische Improvisatie Liga organiseert dit najaar een cursus eerste jaar improvisatietechnieken. Iedereen krijgt bij hun de kans om de kunst van het improviseren onder de knie te krijgen. Tijdens een driejarige opleiding leer je de basis van improviseren. De aangeleerde technieken worden over de jaren verder uitgediept, met als finale doel een toonmoment voor publiek en een attest dat je de Academy met succes hebt beëindigd.

Tijdens het eerste jaar ImproAcademy kan iedereen kennismaken met improvisatietechnieken en daarom is de inschrijving voor het eerste jaar vrij voor iedereen. Voorkennis is dus niet vereist. In 10 lessen krijg je de basis aangeleerd: kijken, luisteren, accepteren, personages, decor, vertrouwen…

Aan het einde van dit jaar vol uitdagingen en nieuwe technieken kan je je inschrijven voor het Tweede jaar.

De cursus eerste jaar ImproAcademy gaat door in De Nieuwe Vrede in Berchem (Antwerpen) op tien maandagavonden vanaf 20 september.

Meer info en inschrijvingen:
www.bil.be

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...