nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Climate Comedy Night met Martijn Koning, Soundos El Ahmadi, Janneke de Bijl, Martijn Kardol en Ellen ten Damme

Op maandag 8 november organiseert klimaatstichting HIER de vijfde editie van de Climate Comedy Night in TivoliVredenburg Utrecht. Met optredens van Martijn Koning, Soundos el Ahmadi, Janneke de Bijl en Martijn Kardol. Presentatie en muziek zijn in handen van Ellen ten Damme.

Niet eerder stond de klimaatdiscussie zo centraal en na het laatste klimaatrapport van het IPCC hebben ook je schoonmoeder en buren het over de zeespiegelstijging. Heel kort samengevat: klimaatverandering gaat nog harder dan we dachten.

Met de Climate Comedy Night probeert HIER luchtigheid te scheppen in een complex probleem als klimaatverandering. En wat zijn ze trots dat ze dit al vijf jaar lang mogen doen, om zo een nog grotere groep Nederlanders, waaronder jij, te betrekken bij de oplossing van het klimaatprobleem.

Let wel: om deze voorstelling te bezoeken heb je naast een toegangsticket ook een coronatoegangsbewijs (een vaccinatie-, test- of herstelbewijs) nodig, omdat hier geen 1,5 meter afstand gehouden wordt.

Meer info en tickets:
www.hier.nu/climate-comedy-night

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...