nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Mede-oprichter TVB Theater Jan Willem van Bokhorst stopt als impresario

Jan Willem van Bokhorst neemt afscheid van zijn rol als impresario in het theatervak en vertrekt bij TVB Theater, meldt het impresariaat. Van Bokhorst gaat zich volledig richten op zijn klimaatgerelateerde ondernemingen Bureau 8080 en Oscar Circulair.

Van Bokhorst startte twintig jaar geleden in het theatervak samen met Ruben Tiemersma. Zo waren ze jarenlang verantwoordelijk voor de organisatie van Culture Comedy, waarmee stand-up comedy voor het eerst een consistente professionele competitie kreeg binnen Nederland.

Een aantal jaar geleden gaf van Bokhorst aan op termijn te willen stoppen en werd Tiemersma en Van Bokhorst Theaterprodukties (of TVB Theaterprodukties) omgevormd tot TVB Theater en sindsdien voerde Tiemersma de directie.

Categorie: Transfernieuws | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.