www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: De Grote Kleine Treinencompetitie met André van Duin

Vanaf 13 oktober presenteert André van Duin De Grote Kleine Treinencompetitie bij Omroep Max. Het is de Nederlandse variant van het succesvolle Britse format The Great Model Railway Challenge op Channel 5.

In het programma strijden in totaal zes modeltreinbouwers met hun teams tegen elkaar om de mooiste en meest creatieve modelspoorbaan te realiseren. Elke aflevering moet er aan de hand van een thema binnen enkele dagen een compleet nieuwe wereld gecreëerd worden. Een jury beoordeelt op creativiteit, bouwkwaliteit en techniek.

De Grote Kleine Treinencompetitie is vanaf 13 oktober gedurende 6 weken te zien op NPO1 om 20.30 uur.

Foto: Roland J. Reinders

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...