nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Herhaling livestream Niemand Anders van Micha Wertheim

Vanavond kan je via de website van het Internationaal Theater Amsterdam kijken naar de herhaling van de voorstelling ‘Niemand Anders’ van Micha Wertheim vanuit Carré.

In ‘Niemand anders’ onderzoekt Micha Wertheim de grote thema’s van deze coronatijd, waarin we allen op zoek moesten naar nieuwe manieren van connectie met de ander. De slimme en zeer verrassende inzet van deze digitale arena legt de hardnekkigheid waarmee je als toeschouwer op zoek bent naar een gedeelde ervaring aan de dag.

De voorstelling werd geselecteerd voor het Nederlands Theater Festival en is tijdens dit festival nog één keer online te zien. Omdat de voorstelling nadrukkelijk gemaakt is voor en in tijden van lockdown, gaat het om een interactieve herhaling van de voorstelling die Wertheim in Carré speelde. Interactief, omdat Wertheim speciaal voor de gelegenheid via het interactieve platform panopticam.org een korte introductie zal houden. Na afloop mag iedereen vragen stellen tijdens de live Q&A.

De herhaling van de livestream Niemand Anders begint om 20.30 uur.

Meer info en tickets:
www.ita.nl

Foto: Gijsbert van der Wal

Categorie: Elders op het web | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...