nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: The Best of Urbanus

Vanavond kan je op de Vlaamse commerciële zender VTM kijken naar The Best of Urbanus.

Urbanus is vandaag een van de acht Vlaamse muzikale iconen die worden verrast met een uniek privéconcert door enkele collega-artiesten in het programma The Best of. In de Brusselse AB coveren ze zijn bekendste nummers, gekozen door de kijkers. Er wordt ook backstage gekeken bij de voorbereidingen en bekende en onbekende Vlamingen delen de top 5 van hun icoon in de VoxBox. Ook intimi doen hun opvallendste verhalen over de centrale artiest uit de doeken. De artiesten, die zijn liedjes zullen coveren, zijn Michael Van Peel, William Boeva, Slongs Dievanongs, Channel Zero zanger Franky De Smet-Van Damme en The Starlings. O.a. Guga Baúl, Xander De Rycke en Amélie Albrecht zullen vertellen over waarom ze naar Urbanus opkijken.

The Best of Urbanus wordt uitgezonden om 20.35 uur op VTM. Deze zender is niet in Nederland te ontvangen.

Categorie: Op tv | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...