www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Lieven Scheire en Henk Rijckaert ambassadeur voor Agrotopia

Lieven Scheire en Henk Rijckaert zijn samen met Hetty Helsmoortel ambassadeur voor Agrotopia, een festival van de toekomst.

Kom naar de grootste dakserre van Europa in Roeselare en geniet van een wervelende ontdekkingstocht naar de landbouw en de voeding van de toekomst. Samen met Lieven Scheire, Henk Rijckaert en wetenschapswatcher Hetty Helsmoortel. Zij delen met jou hun passie voor wetenschap en cureren voor het festival een expo met interactieve installaties en spannende shows.

Van bij de landbouwer tot op je bord: wat je dagelijks eet, heeft al een boeiende weg afgelegd. Elke dag zoekt de landbouwer nieuwe technieken om efficiƫnt en duurzaam smaakvolle producten te produceren. Al 65 jaar staat Inagro hem daarin bij via onderzoek en advies. In Agrotopia maakt het onderzoeks- en adviescentrum die ambitie waar voor glas- en stadstuinbouw.

Rijckaert is aan het timmeren en knutselen geslagen en heeft een pretpark voor planten gemaakt, met spelletjes, drones en vanalles om zelf uit te proberen. Scheire zal er zijn nieuwe show Technoboer spelen en ook met Helsmoortel wetenschapsshows hosten.

Agrotopia vindt plaats op de site van de REO Veiling in Roeselare (BE). De festivalsite is open op zaterdag 25 en zondag 26 september en zaterdag 2 en zondag 3 oktober 2021, telkens van 10.00 tot 23.00 uur.

Meer info en tickets:
https://www.agrotopia.be/

Lieven Scheire, Henk Rijckaert en Hetty Helsmoortel brachten samen ook al enkele edities van het Doeboek voor kleine nerds uit.

Categorie: Divers | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...