nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Roue Verveer maakt opnieuw kerstshow A Very Funny Christmas

Na het succes van de vorige keer komt Roue Verveer dit seizoen opnieuw zijn eigen kerstshow, A Very Funny Christmas. Op 22 en 23 december staat hij met deze show in Theater Zuidplein Rotterdam en van 24 t.e.m. 26 december is de show te zien in de Schouwburg Amstelveen. Het wordt een feel-good show voor het hele gezin vol ouderwetse gezelligheid verpakt met veel humor, verrassingen en prachtige kerstmuziek, waarbij de bekende klassiekers niet zullen ontbreken.

“Kerst is het favoriete feest van bijna alle Nederlanders. Zo ook van cabaretier Roue Verveer en het ZO! Gospel Choir. Nadat Roue met ‘Gabbers’ de Ziggo Dome ombouwde tot één groot winterwonderland wist hij het zeker: hij wilde zijn eigen kerstshow maken.

Het ZO! Gospel Choir schitterde eerder in het Kerstconcert van Mariah Carey. Tijdens A Very Funny Christmas brengt dit fantastische koor de bekende Kerstliedjes ten gehore die worden gespeeld door de HAYP band die onder leiding van Alvin Lewis staat.

Samen bezorgen ze u de mooiste kerst die u maar kunt wensen! Om nooit te vergeten.

All they want for Christmas.. is YOU!”

Meer info en tickets:
www.heaterzuidplein.nl
www.schouwburgamstelveen.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...