nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Jeroen van Merwijk, André van Duin, Carolien Borgers

Het interview van Cornald Maas met Jeroen van Merwijk in Volle Zalen staat op de longlist voor de Sonja Barend Award 2021, de prijs voor het beste tv-interview. Dinsdag 12 oktober zal Sonja Barend in de talkshow Khalid & Sophie de winnaar bekendmaken.

André van Duin gaat met Janny van der Heijden een vierde seizoen van Denkend aan Holland maken. Hierin zal het duo de Elfstedentocht per boot afleggen. De nieuwe reeks zal deze winter worden uitgezonden.

Carolien Borgers duikt met De Nederpopcast in de carrières van Nederlandse zangeressen. Aan het woord komen Willeke Alberti, Imca Marina, Maggie MacNeal, Fay Lovsky, Edsilia Rombley, Hind, Linde Schöne en Eefje de Visser. De 6-delige Nederpopcast is nu te beluisteren in iedere podcast-app.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...