nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Pieter Verelst, Vincent Bijlo, Gerard Cox, De Luizenmoeder, Bon Bini 3, Beatrice van der Poel

Pieter Verelst deed vorige week incognito mee aan Belgium’s got talent: samen met acteur Sid van Oerle verkleedde hij zich als bompa en brachten ze een komische act met betonmolens en slijpschijven. Het duo wist de jury te overtuigen met vier ja’s en mocht door naar de volgende ronde.
Het hele fragment kan je hier bekijken:
www.vtm.be

Vincent Bijlo heeft op Terschelling de maquette ‘Tastbaar Terschelling’ onthuld: deze is 3 meter lang en 70 centimeter breed, weegt 300 kilo en presenteert het eiland op een schaal van 1 op 3000. Hiermee kunnen blinden en slechtzienden zich een beeld vormen van Terschelling.

Gerard Cox stopt na ruim zestig jaar met acteren in het theater, zo vertelde hij in het radioprogramma FM op 5. Zijn laatste voorstelling was een jubileumshow ter gelegenheid van zijn tachtigste verjaardag, die vlak voor de coronapandemie ten einde liep.

Luizenmoeder De Film en Bon Bini: Judeska in da House (met Jandino Asporaat) zijn samen met De Slag om de Schelde genomineerd voor de Gouden Kalf-publieksprijs. De uitreiking van de Gouden Kalveren is op 1 oktober in Utrecht.

Zojuist verschenen: een nieuw lied van Beatrice van der Poel.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...