nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cursus improvisatiecomedy bij Comedyhuis

In het najaar organiseert het Comedyhuis in Utrecht een cursus improvisatiecomedy.

Wil jij leren hoe je een komische scène improviseert of ter plekke een lied uit je duim zuigt? Wil je zelfverzekerd op het podium staan en niet bang zijn om zo nu en dan op je bek te gaan? Dan kan je je inschrijven voor deze cursus improvisatiecomedy.

In deze cursus leer je alle basistechnieken om geïmproviseerde sketches te spelen. In 10 lessen van 2 uur waarin plezier voorop staat, leer je verschillende spelletjes en werk je aan jouw improvisatievaardigheden. Samen met jouw medecursisten sluit je de reeks lessen af met een volledig geïmproviseerde voorstelling.

Improvisatiecomedy is de briljante combinatie van ter plekke alles verzinnen en ontdekken waar jouw komisch talent zit. En het allermooiste aan deze kunstvorm is: iedereen kan het leren! Want iedereen kan improviseren, iedereen houdt van lachen en iedereen is grappig.

De cursus gaat door op 7, 14, 21, 28 oktober, 4, 11, 18, 25 november en 2 en 9 december. De eindshow is op 14 december.

Voor meer info en inschrijvingen kan je terecht op info@comedyhuis.nl.
www.comedyhuis.nl

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...