nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Ashton Brothers presenteren Paleis der wonderen

In december presenteren de Ashton Brothers ‘Paleis der wonderen, een voorstelling exclusief ontwikkeld voor de Stadsschouwburg Haarlem. Bijzonder is dat ze dit keer ook hun Sisters meenemen. Wie dit zijn wordt binnenkort bekend gemaakt.

“Na het spectaculaire Ashtonia creëren Ashton Brothers Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde deze winter een magisch winterwonderland, exclusief in Stadschouwburg Haarlem. Vanaf 17 december wordt de schouwburg omgetoverd tot het Paleis der Wonderen. In deze muzikale familievoorstelling met spektakel, acrobatiek, humor en poëzie, komen kinderen van 8 tot 108 jaar ogen en oren te kort.

De Brothers doen het dit keer niet alleen. Zij nemen hun Sisters mee. Samen met het publiek stappen zij door een magische spiegel. Hier ontvouwt zich de wondere wereld van een Dickensiaans Haarlem, waar een rondreizend circus schoonheid, verbeelding en troost probeert te brengen in de grauwe en uitzichtloze wereld van de Haarlemse textielindustrie. Door hun fantasie en magie verandert de stinkende fabriek op het Wilsonsplein in een majestueuze Stadsschouwburg.

Treedt binnen in dit Haarlemse winterwonderland en geniet met de hele familie van een prachtig verhaal verpakt in een oogstrelende en eigenwijze theatershow. Komt dat zien!”

Van 17 tot en met 29 december te zien in de Stadsschouwburg Haarlem. Premiere op 18 december 2021.

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.