nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kaartverkoop Amsterdams Studenten Cabaret Festival gestart

De kaartverkoop van de 28ste editie van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival is van start gegaan. De halve finale vindt plaats op 20 november in de Kleine Komedie in Amsterdam (om 16.00 en om 20.15 uur). De finale is op 29 november in het DeLaMar Theater.
Meer info en tickets:
www.dekleinekomedie.nl
www.delamar.nl

Nu de volgende editie van het festival langzaam dichterbij komt, is het ook weer tijd voor de ASCF open mic’s voor de jonge talenten. Deze gaan door in het Comedy CafĂ© Amsterdam op zondag 26 september (matinee), zondag 3 oktober, zondag 10 oktober (matinee) en dinsdag 19 oktober.
Meer info en tickets:
www.comedycafe.nl

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...