nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Theater met tolk genomineerd


Theater met Tolk is opgericht in 2019 en zoekt actief naar theaters en theatermakers die samen met hen de Nederlandse theaters, muziekpodia en festivals toegankelijk maken voor doven en slechthorenden. Ze willen dove en horende mensen samen van podiumkunst laten genieten.

Dit jaar zijn ze genomineerd als Voorloper vanwege de theatervoorstellingen en festivals die ze toegankelijk hebben gemaakt door de inzet van gebaren- en schrijftolken. Een Voorloper is een organisatie die voorloopt op het gebied van inclusiviteit! Men zet daadwerkelijk mensen met een auditieve en/of visuele beperking in de organisatie in en inspireert andere organisaties dit ook te doen.

Meer informatie en stemmen via: https://info.ctalents.nl/theatermettolk

Categorie: Divers | Meer over:
Cabagenda.nl: Alle cabaretvoorstellingen overzichtelijk op 1 website / Patrick: Vriendelijk technische gesprekspartner van Zwartekat.