www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Lieven Scheire en Henk Rijckaert

In december verschijnt het nieuwe boek van Lieven Scheire, Henk Rijckaert en Hetty Helsmoortel, Doeboek voor kleine nerds IV.

“Lieven Scheire, Henk Rijckaert en Hetty Helsmoortel slaan een vierde keer de handen in elkaar en dagen kleine (en grotere) nerds uit om de handen uit de mouwen te steken en zélf dingen te gaan doen en maken. Ook komende winter zal je je geen uur vervelen dankzij het vierde Doeboek van Nerdland, met het allerleukste van wetenschap en technologie. Weer boordevol spannende puzzels, boeiende weetjes, breinbrekers en doedingen. De gidsen van dienst zijn kenners. Lieven Scheire wordt alom geprezen voor zijn verfrissende mix van wetenschap en comedy; hij is ook schrijver en televisiemens. Hetty Helsmoortel is moleculair bioloog, doctor in de gezondheidswetenschappen, schrijver en ook actief op televisie. Henk Rijckaert is comedian en gepassioneerd maker, gewijd aan innovatie, creativiteit en curiositeit”

Verschijn in december 2021 bij Borgerhoff & Lamberigts.

Categorie: Van het boekenfront | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.