nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Ashton Brothers én Sisters presenteren Paleis der Wonderen

Eerder meldden we al dat de Ashton Brothers in december met ‘Paleis der Wonderen’ te zien zijn in de Stadsschouwburg Haarlem. Daarbij krijgen ze gezelschap van hun Ashton Sisters, Anne-Marie Jung, Eva Van der Gucht en Tina de Bruin. Dit zestal studeerde 21 jaar geleden af aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam.

Eerdere plannen voor een samenwerking moesten door de coronacrisis worden uitgesteld, maar nu komt het er alsnog van.

“Na het spectaculaire Ashtonia creëren Ashton Brothers Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde deze winter een magisch winterwonderland, exclusief in Stadschouwburg Haarlem. Vanaf 17 december wordt de schouwburg omgetoverd tot het Paleis der Wonderen. In deze muzikale familievoorstelling met spektakel, acrobatiek, humor en poëzie, komen kinderen van 8 tot 108 jaar ogen en oren te kort.

De Brothers doen het dit keer niet alleen. Zij nemen hun Sisters mee. Samen met het publiek stappen zij door een magische spiegel. Hier ontvouwt zich de wondere wereld van een Dickensiaans Haarlem, waar een rondreizend circus schoonheid, verbeelding en troost probeert te brengen in de grauwe en uitzichtloze wereld van de Haarlemse textielindustrie. Door hun fantasie en magie verandert de stinkende fabriek op het Wilsonsplein in een majestueuze Stadsschouwburg.

Treedt binnen in dit Haarlemse winterwonderland en geniet met de hele familie van een prachtig verhaal verpakt in een oogstrelende en eigenwijze theatershow. Komt dat zien!”

Van 17 tot en met 29 december te zien in de Stadsschouwburg Haarlem. Premiere op 18 december 2021.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.