nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kasper van Kooten zet ‘Het wonderlijke leven van Jackie Fontanel’ op Youtube

Kasper van Kooten heeft zijn show ‘Het wonderlijke leven van Jackie Fontanel’ uit 2011 op Youtube gezet.

“Gebaseerd op Van Kootens gelijknamige debuutroman over het swingende leven van zijn opa. Hij was een avonturier en nog maar een jongen toen hij begin jaren ’20 als scheepsbediende op de Holland Amerika Lijn naar New York voer. Daar werd hij betoverd door de bruisende wereld van jazz en entertainment. ´Het wonderlijke leven van Jackie Fontanel´ is niet alleen een meeslepend verhaal over dromen en daden, het is ook een intrigerende familiegeschiedenis.”

Te zien via:
Youtube: Kasper van Kooten

Categorie: Elders op het web | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.