nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Sanne Wallis de Vries, Ineke van Empel, Theater aan de Parade, Cor van Heerwaarden

Sanne Wallis de Vries heeft veel negatieve reacties gekregen naar aanleiding van haar optreden bij Jinek waar ze onder meer zei dat een QR-code ‘tijdelijk de enige oplossing is’. Bovendien is de cabaretière van mening dat niet optreden ‘de doodsteek is voor de cultuursector’.
30 sept 2021

Zo is er ook onduidelijkheid of de medewerkers van Hans Teeuwen en Jandino Asporaat worden doorbetaald nu deze artiesten weigeren op te treden. Zanger Douwe Bob zegt dat wel te doen nadat zijn bandleden prompt waren opgestapt. Enkele theaters hebben tegenover nu.nl kenbaar gemaakt om de gemaakte kosten door de afzegging van Asporaat bij diens management neer te leggen.
meer info

Dat de coronapas werkt blijkt wel uit de toenemende aanvraag van prikafspraken. Lag dat eerder nog op 7.000 per dag, sinds de aankondiging van de coronapas is dat gestegen naar 10.000 per dag.
meer info

Bij haar afscheid als directeur van Theater de Storm in Winterswijk is Ineke van Empel benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.
meer info

Het Theater aan de Parade zit vanaf vrijdag tijdelijk in de Brabanthallen. Directeur Alex Kühne geeft alvast een inkijkje in het theater.
meer info

Cor van Heerwaarden, de vroegere uitbater van theater-restaurant Klif 12 in Den Hoorn, heeft een biografie gekregen.
meer info

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.