www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuw album en tour voor Paul de Munnik, Kees Prins en JP den Tex

Paul de Munnik, Kees Prins en JP den Tex gaan samen een album opnemen van de nummers die ze vertaald hebben voor De Storytellers Specials, die ze tussen 2017 en 2020 in het Betty Asfalt Theater en Thiemeloods Nijmegen gebracht hebben. Ze zullen twaalf nummers opnemen van o.a. Bob Dylan, Joni Mitchell en Neil Young. Voor “De Vertalingen” verplaatsten de mannen tijd en handeling naar Nederland. Waardoor de teksten – niet in de laatste plaats – ook een ode aan Nederland en de Nederlandse taal werden.

Van 25 februari tot 1 mei 2022 zal het drietal, begeleid door gitariste Yvonne Ebbers en violiste Allie Summers, met de gelijknamige voorstelling “De Vertalingen” langs de theaters trekken. De zangeressen Stephanie Struijk en Vera van der Poel zullen om beurten een gastoptreden verzorgen.
speellijst

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...