www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Thomas Acda, Godfried Bomans, Wouter Deprez, Mo Hersi

Thomas Acda is een exclusieve publishingovereenkomst aangegaan met CTM Publishing. Ook David Middelhoff heeft een publishingovereenkomst met CTM Publishing getekend. Middelhoff is een vaste waarde in het team van Acda. Acda over de samenwerking: “Ik heb ontzettend veel zin om de komende jaren samen met CTM te werken aan nieuwe mooie liedjes.”
meer info

Godfried Bomans ‘gerehabiliteerd’: Spleen is echt van Bomans, bericht Trouw.
“Ik zit vaak voor het vensterglas/Mij duchtig te vervelen/En denk: als ik twee hondjes was/Dan zou ik samen spelen.”
29 sept 2021
Bomans bijdrage in De Linie, 4 april 1947

Komend weekend opent cartoonist Karl Meersman zijn expo ‘Kanteltijd’ in Cultuurcentrum Knokke-Heist. Wouter Deprez maakte voor de expo twee audiogidsen: een voor volwassenen en een voor kinderen. Over de kwetsbaarheid van de mens, de natuur én de kunstenaar. Meer info:
www.knokke-heist.be/kanteltijd

Mo Hersi is initiatiefnemer om een standbeeld oud-zwemster Enith Brigitha in Almere op te richten – Brigitha was de eerste vrouw van kleur die een olympische zwemmedaille won (zij won tijdens de Olympische Spelen van 1976 twee bronzen medailles). Door een crowdfundactie en andere subsidies werd de benodigde 42.000 euro verzameld om het standbeeld van de hand van kunstenaar Patrick Mezas te kunnen realiseren. Hersi is nu bezig met het regelen van de nodige vergunningen.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.