www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Viggo Waas terug op het podium tijdens Bram Vermeulen eerbetoon

Goed nieuws over Viggo Waas. Tijdens de try-out voor het Bram Vermeulen-eerbetoon stond hij op het podium van de Cultuurkoepel in Heiloo, naast zijn NUHR-broeders Joep van Deudekom en Peter Heerschop. Daarin zingen zij het lied ‘Politiek’. In maart werd Waas getroffen door een herseninfarct.

Zoals we eerder berichten zijn er verder optredens van Yentl en de Boer, Paul de Munnik, Jochem Myjer, Kommil Foo en Katarina Vermeulen. De voorstelling is uitverkocht, maar is aanstaande zondag nog wel als livestream te bekijken via De Kleine Komedie in Amsterdam.

Voor kaarten:
www.dekleinekomedie.nl

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.