nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Cabaretfestival PEPER 2021

Van 22 tot en met 25 oktober oktober is Den Haag het podium voor de tweede editie van cabaretfestival PEPER. Daar wijzen de theaters Diligentia en Pepijn op het belang van humor in de huidige samenleving.

Arjen Lubach, Ronald Snijders, Brainpower, Erik van Muiswinkel, Elke Vierveijzer, Jan Beuving, Ruud Smulders, Lisa Loeb, Andries Tunru en Nabil zullen tijdens het festival te zien zijn. Dit in aanvulling op de eerder bekendgemaakte namen: Soundos el Ahmadi (mede programmeur en boegbeeld), DJ Aiscream, Hassan el Rahaui, Tex de Wit, Greg Shapiro, Jasper Smit, Sjaak Bral, Marco Lopes, Sylvana Simons, Sunny Bergman, Stella Bergsma, Kim Schuddeboom, Anne Neuteboom en Jetty Mathurin.

Naast grote namen krijgt jong en divers talent een breder podium. Een ambitie die bij Diligentia hoog op de agenda staat. Net als bij de eerste editie zie je in PEPER (muziek)voorstellingen en live interviews. Veel in combinatie met andere kunstdisciplines en niet alleen op de eigen podia, maar ook op verrassende locaties op- en om het Museumkwartier in Den Haag. Ook worden de VSCD Cabaretprijzen uitgereikt tijdens het festival.

De locaties zijn: Hotel des Indes, Escher in het Paleis, Museum Bredius, de Kloosterkerk, Museum West, HNT/Koninklijke Schouwburg en natuurlijk Diligentia en Theater PePijn.

Voor meer info en kaarten:
programma PEPER

Categorie: Festivals | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.