www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Busje komt zo met Paul de Leeuw

Vanaf 4 november kan je op NPO1 kijken naar het nieuwe BNNVARA programma Busje komt zo.

Hierin trekt presentator Paul de Leeuw rond door Nederland met een grote touringcar. De mensen thuis zijn Paul’s navigatiesysteem en bepalen waar hij naar toe zal rijden, wie in de bus stapt, met wie hij een lied moet zingen of bij wie hij vrede moet sluiten of wie hij boos moet maken.

De Leeuw zal dit jaar ook weer een Sinterklaasshow voor NPO 1 maken. Het wordt geen opzichzelfstaand programma, maar een special van Busje Komt Zo. De Leeuw trekt met de goedheiligman in een grote bus het land in om mensen te verassen met cadeaus.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...