www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Expo Kamafront: 65 jaar Kamagurka

Van 15 oktober 2021 t.e.m. 1 mei 2022 loopt er in het Bezoekerscentrum Westfront in Nieuwpoort (BE) de tijdelijke tentoonstelling Kamafront: Kamagurka werd op 5 mei 65 jaar en viert dat hier met dit bijzonder nieuw project.

Deze zomer ging Kama tijdens een meerdaags verblijf in Nieuwpoort op zoek naar 65 ontmoetingen met gewone en minder gewone personages. Op die manier maakt hij stadsbewoners en toevallige passanten deelgenoot van zijn unieke project en zijn ze allen op één of andere manier met de Nieuwpoortse eigenheid verbonden. In Kamafront bundelt hij deze 65 portretten tot een levendig billboard van bewegend beeld, tekeningen, foto’s en schilderijen.

Kamafront geeft een originele inkijk in Kamagurka’s leefwereld als geboren Nieuwpoortenaar, maar evenzeer als veelzijdig kunstenaar en performer.

Meer info en tickets:
www.nieuwpoort.be/westfrontnieuwpoort

Naast deze uitgebreide expositie maakt hij ook de podiumvoorstelling Kamafront van 65 minuten die hij tweemaal zal opvoeren: op 5 november en op 29 april. Hierin haalt hij met zijn klasgenoten van weleer herinneringen op, mixt deze met z’n nieuwe belevenissen in het Nieuwpoort van vandaag.
tickets

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...