nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jochem Myjer nieuwe ambassadeur Wereld Natuur Fonds

Jochem Myjer is de nieuwe ambassadeur geworden van het Wereld Natuur Fonds. Hij gaat zich inzetten voor het behoud van de Nederlandse natuur.

Myjer: “We wonen in zo’n waanzinnig mooi land en we zien vaak niet meer hoe bijzonder onze natuur is. Daarom wil ik mij inzetten voor onze Nederlandse natuur. Als ambassadeur wil ik zoveel mogelijk mensen weer een beetje meer verliefd maken op onze unieke natuur. Want als je ergens verliefd op bent, ga je er vanzelf zuinig op zijn.”

Voor zijn nieuwe tv-programma ‘Jochem in de Wolken’, dat vanaf 15 oktober te zien is op NPO 1, zag Myjer recent veel Nederlandse natuurgebieden van boven. Maar de natuur moet volgens hem ook de ruimte krijgen: “Dan zien we spectaculaire resultaten zoals de terugkeer van de visarend of de boshommel. Het is toch geweldig dat we het tij zo kunnen keren dat zowel de mens als de natuur ervan profiteert. Daar wil ik zoveel mogelijk mensen enthousiast over maken.”

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...