www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: The Best of Raymond van het Groenewoud

Vanavond kan je op de Vlaamse commerci├źle zender VTM kijken naar The Best of Raymond van het Groenewoud

Van het Groenewoud is vandaag een van de acht Vlaamse muzikale iconen die worden verrast met een uniek priv├ęconcert door vijf collega-artiesten in het programma The Best of. In de Brusselse AB coveren ze zijn bekendste nummers, gekozen door de kijkers. Er wordt ook backstage gekeken bij de voorbereidingen en bekende en onbekende Vlamingen delen de top 5 van hun icoon in de VoxBox. Ook intimi doen hun opvallendste verhalen over de centrale artiest uit de doeken. Tourist LeMc, Slongs Dievanongs & Sandra Kim, De Dolfijntjes, Lady Linn en Admiral Freebee zullen een lied coveren.

The Best of Raymond van het Groenewoud wordt uitgezonden om 20.35 uur op VTM. Deze zender is niet in Nederland te ontvangen.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...