nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nu in het theater: Ramon Chatrer

De theaters kunnen eindelijk weer volop open. Daarom lichten we met regelmaat een voorstelling uit die momenteel in de theaters te zien is.

Ramon Chatrer – Roestplaats

De komende tijd te zien tijdens de finalistentournee van het Amsterdams Kleinkunst Festival.

Ramon Chatrer is cabaretier en zanger. In 2020 won hij de Jury,- Publieks,- en Persoonlijkheidsprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Verder was hij wekelijks te horen met een cabaretrubriek bij Giel Beelen op NPO2 en stond hij in de halve finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival.

Roestplaats is een muzikale voorstelling over de lusten en driften die in ons mensen schuilen, waarin eindelijk eens ruimte is voor al onze manische hersenspinsels en diepste gevoelens. Met rauwe kleinkunst en en zang vanuit zijn tenen bespreekt Ramon Chatrer dat wat we al jaren verdrukken. Ramon duikt samen met het publiek in de beerput die altijd maar gedempt moet blijven. Hoe gaan we om met onze kwade kanten als we eigenlijk liefdevol willen zijn?

Te zien tot en met 8 mei.
speellijst

foto: Superformosa

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.