nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Opnames TheaterThuis met Daniël Arends, Roué Verveer, Jan Rot, Jon van Eerd, Vera Mann, Ronald Snijders

Op 20 oktober maakt TheaterThuis.nl nieuwe opnames in Theater De Speeldoos in Baarn.

In de serie Theatergasten voor TheaterThuis.nl interviewt ’s middags Raoul Heertje collega cabaretier Daniël Arends. En later loopt Dolf Jansen door de carrière van Roué Verveer. Jansen zal dan ook voorproefje van zijn oudejaarsconference, Het Jansen Vaccin geven. Jan Rot zingt vervolgens zijn mooiste liedjes.

Voor meer info en kaarten:
www.speeldoosbaarn.nl

Ook later op de avond TheaterThuis.nl opnamen in Baarn. In de serie Theatergasten zal Jon van Eerd, binnenkort te zien in Harrie neemt de benen – worden geinterviewd door Jos Schuring. Vera Mann zingt en vertelt verhalen over haar leven in en buiten het theater. Voor actueel absurdistisch cabaret met een Baarns tintje betreden de Blauwe Vinkjes, Kevin van den Berg en Manon Blaauw, het podium. Er is klassiek ballet met een knipoog met de kolderieke Zwanenmeer- variant van De Theatertroep. En cabaretier en taalkunstenaar Ronald Snijders speelt tot slot een deel uit zijn nieuwe theaterprogramma.

Voor meer info en kaarten:
www.speeldoosbaarn.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.