nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Livestream hommage Bram! nog te bekijken t.e.m 23 oktober

Dit jaar had Bram Vermeulen 75 jaar moeten worden. Daarom was er op zondag 10 oktober in De Kleine Komedie in Amsterdam de hommage Bram! voor Bram Vermeulen. Cabaretier en componist, dichter en zanger, kunstschilder en theatermaker. En bovenal: inspirator van vele, vele muzikanten.

Beide hommages waren snel uitverkocht en er volgde een livestream van de avondvoorstelling.

De mensen die deze livestream gemist hebben, kunnen hem alsnog (terug)bekijken tot en met 23 oktober.

Meer info en tickets:
www.dekleinekomedie.nl

Met medewerking van Paul de Munnik, Yentl en de Boer, Jochem Myjer, Kommil Foo, Peter Heerschop, Eddie B. Wahr, Joep van Deudekom en Katarina Vermeulen. Elk brengen zij liederen van Vermeulen, begeleid door Thijs Boontjes Dans- en Showorkest en onder regie van Eva Bauknecht.

Categorie: Elders op het web | Meer over: , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...